Voetbal4u.com

‘Topclubs ruiken bloed, megatransfer op komst voor PSV’

PSV ging gisteren in de voorronde van de Champions League ten onder tegen FC Basel. De topclubs in Europa hopen nu toe te slaan met het halen van de beste spelers bij de Eindhovenaren. Zo zit Napoli achter de handtekening aan van Hirving Lozano. De topclub uit Napels wil maximaal 40 miljoen euro betalen voor de Mexicaanse vleugelspits en gelooft heilig dat dit nu genoeg zal zijn om de clubleiding in het Philips Stadion te overtuigen.

Het medium Calcionews voegt daaraan toe dat Lozano per se Champions League-voetbal wil spelen dit seizoen. De aanvaller zou zijn zaakwaarnemer Mino Raiola de opdracht hebben gegeven om zijn overstap zo snel mogelijk rond te maken. Naar verluidt ligt er zelfs al een principeakkoord op tafel tussen speler en club: verhuist de PSV’er daadwerkelijk naar Napels, dan gaat hij 4 miljoen euro per seizoen verdienen.

De supporters van de Eindhovenaren zullen hoogstwaarschijnlijk niet rouwig zijn als Lozano uit de lichtstad van Nederland vertrekt. De Mexicaan maakt eigenlijk al tijden een fletse indruk en presteert slechter dan Steven Bergwijn, Donyell Malen en Bruma.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *