Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Genoa wil Lasse Schone van Ajax overnemen’

Volgens diverse Italiaanse media heeft Genoa interesse om Lasse Schone over te nemen van Ajax. Volgens Journalist Nicolò Schira van La Gazzetta dello Sport heeft de club contact gezocht met het management van de Deense middenvelder.

Het zou niet eens zo heel gek zijn als Schöne vertrekt uit de Johan Cruijff ArenA. Oefenmeester Erik ten Hag beschikt namelijk over verschillende spelers die op de positie van de spelmaker uit de voeten kunnen, zoals bijvoorbeeld de beide aanwinsten Edson Álvarez (15 miljoen euro) en Razvan Marin (12 miljoen euro). Ook Carel Eiting, Perr Schuurs, Daley Blind, Donny van de Beek en Noussair Mazraoui kunnen op de positie van nummer zes spelen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.