Voetbal4u.com

‘Deze spelers worden allemaal gelinkt aan een transfer naar Feyenoord’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Feyenoord is op dit moment hard opzoek naar nieuwe aanwinsten. Zo is er een scoutingsteam in Argentinie om spelers te bekijken. En nu worden er een aantal namen genoemd.

De naam die het meeste in beeld verschijnt is die van Nicolás Senesi van San Lorenzo. Het betreft een 22-jarige verdediger met een marktwaarde van 2,25 miljoen euro. Ook de namen van Tomás Cardona (23 jaar oud, 4 miljoen euro) van Club Deportivo Godoy Cruz Antonio Tomba en Juan Komar (22 jaar oud, 3,8 miljoen euro) van Club Atlético Talleres komen echter bovendrijven. Een enkeling heeft zelfs vernomen dat Guram Kashia van San Jose Earthquakes op het verlanglijstje van Sjaak Troost zou staan

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *