Voetbal4u.com

Eredivisie Hakim Ziyech wil Ajax alleen inruilen voor club die de moeite waard is

Hakim Ziyech speelt nog altijd voor Ajax. De creatieve speler is niet van plan om de club zomaar in te ruilen. “Het moet wel een club zijn waar ik Ajax voor wil inruilen. Die is nog niet voorbij gekomen, dus tot die tijd speel ik lekker voor Ajax en doe mijn stinkende best”, zo gaf hij aan.

“Ik voel me thuis hier. Iedereen kan goed met elkaar opschieten. Het is een heel leuk team en we hebben plezier. Dat moet je niet zo maar willen inruilen voor iets. Je moet niet gaan vertrekken om te vertrekken. Het plaatje moet compleet zijn. Zolang ik dat gevoel niet heb, vertrek ik niet bij Ajax.”

Ziyech ging verder: “Ik zie wel hoe het loopt. Tot nu toe heb ik niks te klagen en speel ik lekker bij Ajax. Ik heb wel wat beters te doen dan daarmee bezig te zijn. Je moet gewoon lekker gaan genieten en plezier gaan hebben op het veld. Als iets komt, komt het vanzelf. Tot die tijd moet je er niet mee bezig zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.