Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax dreigt naast Donny van de Beek nog een speler kwijt te raken’

Donny van de Beek staat op het punt om Ajax te verruilen voor Real Madrid en nu is er nog een speler die voor een vertrek staat. Lasse Schone is namelijk in gesprek met het Italiaanse Genoa.

Volgens La Gazzetta dello Sport en Sportitalia zijn de onderhandelingen rond Schöne in een vergevorderd stadium. Coach Aurelio Andreazzoli wil graag een ervaren speler in de as aantrekken. Lucas Biglia van AC Milan was topkandidaat, maar nu lijkt de Ajacied dus onderweg naar de Serie A-club.

Schöne is zijn laatste contractjaar ingegaan en is niet zeker van een basisplaats bij Ajax. Om die reden heeft de 45-voudig international van Denemarken naar verluidt wel interesse in een nieuw avontuur. Wel zou dat een domper betekenen voor Ajax, dat Frenkie de Jong al is kwijtgeraakt en ook Donny van de Beek vertrekt mogelijk.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.