Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester United doet bod van 50 miljoen op David Neres’

Manchester United zou een bod van 50 miljoen euro hebben gedaan op David Neres. Dit weet het medium Yahoo Esportes te melden. Neres zou met Ajax al een akkoord hebben bereikt over een contractverlenging, die op 27 juli getekend had moeten worden. De international van Brazilië zou daarbij een van de best betaalde spelers in Amsterdam worden. Het bod van Manchester United zou echter gezorgd hebben dat dit contract nog altijd niet ondertekend is.

Ajax zou hebben laten weten dat Neres niet te koop is voor minder dan 70 miljoen euro. Manchester United kan dit bedrag zonder problemen ophoesten, maar zou problemen krijgen met de Financial Fair Play indien het zoveel uitgeeft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.