Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Anderlecht vangt flinke som geld voor Sebastiaan Bornauw’

De transfer van Sebastiaan Bornauw naar FC Koln heeft Anderlecht een flink som geld opgeleverd. Oorspronkelijk werd gewag gemaakt van een transferprijs tussen 7 en 8 miljoen euro. Maar volgens Het Nieuwsblad zal de transfersom bijna 10 miljoen euro benaderen.

Het betreft 8 miljoen euro vast, met 1 miljoen euro bonus en daarop nog 30 procent op de meerwaarde bij een eventuele doorverkoop. Het was een deal dat bijna te mooi was om waar te zijn voor Anderlecht, dat hem voetballend te beperkt vond voor de visie van Vincent Kompany.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Bij Anderlecht was men zelfs verbaasd dat Köln zo diep in de buidel tastte voor de verdediger, want de Duitsers overschreden daarmee hun transferbudget van deze zomer. Het geld van Bornauw zal geïnvesteerd worden in sportieve versterkingen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.