Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: Oude bekende keert terug bij Feyenoord

Feyenoord heeft een nieuwe huurdeal te pakken. Oude bekende Rick Karsdorp komt namelijk voor een seizoen over van AS Roma. Dit meldtd e club via haar digitale kanalen.

Twee jaar geleden verdiende Karsdorp de overstap naar AS Roma. Mede door blessureleed heeft hij daar de verwachtingen nooit kunnen inlossen. De 24-jarige Karsdorp kwam niet verder dan vijftien officiële wedstrijden.

Sjaak Troost is blij met de terugkeer van de speler uit Schoonhoven. “Het is heel fijn dat Jaap Stam nu kan beschikken over een speler van wie de kwaliteiten bekend zijn”, zegt de technisch directeur op de clubwebsite. “Hij kent de club door en door en heeft weinig tijd nodig om te acclimatiseren. We verwachten dat Rick zeer snel al inzetbaar is voor de ploeg.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.