Voetbal4u.com

Eredivisie PSV gaat de mist in en deel per ongeluk 06-nummer van Frank Lammers

PSV maakte gisteren op leuke wijze bekend dat Donyell Malen zijn contract bij PSV met vier seizoenen heeft verlengd. Iedereen was vol lof over het filmpje maar of Frank Lammers dat ook is? Hij speelde namelijk de hoofdrol in het filmpje. Wat wil het geval: in het filmpje is op het beeldscherm van de telefoon van Lammers een 06-nummer te zien en dat bleek, zo weet onder meer het Algemeen Dagblad, het daadwerkelijke nummer van de Brabander te zijn. Het gevolg: de acteur werd ‘platgebeld’ en zag zich daarom genoodzaakt om snel een nieuw nummer aan te vragen.

“Ik zag er opmerkingen over voorbijkomen op social media inderdaad, maar ik zie het probleem niet. Ik communiceer via een ander nummer met Frank”, reageert PSV-woordvoerder Thijs Slegers. “Verder heb ik geen behoefte om hier iets over te zeggen.”

In zijn rol als Undercover-personage Ferry Bouman belde Lammers in de video naar Malen, om de spits van PSV te vertellen dat het tijd is om bij te tekenen. Malen stelde Lammers gerust met de mededeling dat zijn contract al verlengd was, tot medio 2024.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.