Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord haalt Ricky van Wolfswinkel naar Rotterdam’

Feyenoord is met het Zwiterse FC Basel in onderhandeling over Ricky van Wolfswinkel. Ze willen hem als nieuwe spits binnenhalen. Hij moet de strijd aangaan met Nicolai Jorgensen die momenteel geblesseerd is.

Vooralsnog houdt FC Basel echter vast aan een hoge vraagprijs voor Van Wolfswinkel. Feyenoord zal met een beter bod moeten komen om de Zwitsers te verleiden hun spits te laten gaan.

De belangstelling van Feyenoord voor Van Wolfswinkel is niet nieuw. De club toonde in het verleden al eerder belangstelling voor de dertigjarige spits, die in de Eredivisie al uitkwam voor Vitesse en FC Utrecht. Hij is net begonnen aan zijn derde seizoen bij FC Basel, waarvoor hij in zeventig wedstrijden dertig keer scoorde.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.