Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Feyenoord contracteert speler van Liverpool

Feyenoord heeft zich deze middag versterkt met een speler van Liverpool. Het gaat om de Schot George Johnston die een permanente overstap maakt naar Rotterdam. Dit meldt de club via haar digitale kanalen.

Jaap Stam bevestigde woensdag al op de persconferentie dat de club bezig was met de komst van Johnston. Enkele uren later is de deal afgerond. Waar er eerder werd gesproken van een eventueel huurdeal, blijkt de komst van de Engelsman toch definitief. De Rotterdammers hebben nog niet gemeld voor hoeveel jaar Johnston tekent.

Het afronden van de komst van Rick Karsdorp wordt ook spoedig verwacht. Daar tegenover staat het vertrek van Jeremiah St. Juste naar FSV Mainz 05.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.