Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wijst bod van 60 miljoen euro af op David Neres’

Volgens diverse Braziliaanse media heeft Ajax een bod afgeslagen op David Neres van maar liefst 60 miljoen euro. Volgens UOL Esporte gaat het om een transfersom van maar liefst 60 miljoen euro.

De clubleiding van Ajax wil vol gaan voor een contractverlenging van de dribbelaar. Na het vertrek van Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Lasse Schöne en de vermoedelijke transfer van Donny van de Beek naar Real Madrid, wil men voorkomen dat ook Neres vertrekt.

Neres geniet interesse van heel wat Europese topclubs. Naast Napoli en Manchester United was er onlangs ook nog belangstelling van Atlético Madrid. Neres is momenteel zoekende naar wedstrijdritme. Na een lange zomer met de Copa América kreeg hij in het nieuwe seizoen nog geen basisplaats van trainer Erik ten Hag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.