Voetbal4u.com

Jupiler League Club Brugge kent stevige meevaller door komst van deze speler

Met het binnenhalen van Percy Tau heeft Club Brugge raak geschoten op de sociale media. Deze kreeg namelijk een enorme boost vanwege zijn komst.

Zuid-Afrika is een enorm land met bijna 57 miljoen inwoners, maar op voetbalvlak is de natie geen grootheid alhoewel de lokale bevolking gek is van het spelletje. De transfer van Tau naar Club Brugge zorgde daar voor een groot enthousiasme en dat voelt men bij Club Brugge. De social media kanalen van blauw-zwart hebben maar liefst 40.000 nieuwe volgers, verdeeld over Facebook, Twitter en Instagram. Het meerendeel van die nieuwe volgers komt uit Zuid-Afrika.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Club Brugge zag een gelijkaardig effect toen de Iraniër Kaveh Rezaei bij de club tekende, wat toen ook voor veel nieuwe Iraanse volgers zorgde. Kirsten Willem benadrukt aan Het Nieuwsblad dat de Zuid-Afrikaanse invloed veel groter is dan die uit Iran. Volgens de communicatieverantwoordelijke van Club Brugge is de huidige social media explosie door Tau van een totaal andere orde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.