Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Inter Milan wil ervaren Rode Duivel aan de selectie toevoegen’

Volgens het medium Tuttomercatoweb wil Inter Milan in navolging van Romelu Lukaku nog een Rode Duivel gaan halen. Het gaat om rechtsback Thomas Meunier. De ex-speler van Club Brugge is zelfs na het vertrek van Dani Alves tweede keuze bij Paris Saint-Germain en afgelopen weekend startte hij op de bank.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Meunier is desondanks gelukkig in Parijs en wil graag blijven, maar een jaar voor het EK kan hij zich niet permitteren om op de bank te zitten. De Rode Duivel heeft nog maar één jaar contract bij PSG en dat maakt hem interessant voor andere Europese topclubs.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.