Voetbal4u.com

Jupiler League Mechelen laat aanvaller naar RWDM vertrekken

KV Mechelen verhuurd aanvaller Mathieu Cornet aan het RWDM. Hij wordt voor een jaar gehuurd van de Malinwa’s. De spits kwam niet in de plannen voor het nieuwe seizoen voor en zocht al een tijdje naar een nieuwe club. Die heeft hij nu dus gevonden, zo gaat Cornet voor één seizoen op huurbasis bij RWDM aan de slag.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Ook Ahmed El Messaoudi mag in principe nog vertrekken. Voor hem komt de oplossing mogelijk vanuit het buitenland. Zo meldt Het Laatste Nieuws dat FC Groningen geïnformeerd heeft naar de voorwaarden van de middenvelder/verdediger. Voorlopig is er wel nog geen sprake van een deal tussen beide clubs.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.