Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Naast Paars/Wit krijgt ook Club Brugge een financiële meevaller’

Anderlecht kreeg deze zomer de nodige miljoenen binnen door doorverkopen van vroegere spelers. Dennis Praet, Youri Tielemans, Dodi Lukebakio, Henry Onyekuru, Romelu Lukaku en Mahmoud Hassan werd allemaal doorverkocht en haalde zo ruim 4 miljoen binnen aan opleidingsvergoedingen. Maar ook Club Brugge blijft niet met lege handen staan.

La Dernière Heure weet dat Blauw-Zwart nog 630.000 euro aan opleidingsvergoedingen ontving voor drie spelers. Bjorn Engels verkaste van Stade Reims naar Aston Villa, Boli Bolingoli van Rapid Wenen naar Celtic en Birger Verstraete van AA Gent naar FC Köln.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Dat is uiteraard kleingeld vergeleken met het geld dat de uitgaande transfers van Wesley Moraes, Marvelous Nakamba, Arnaut Danjuma en Stefano Denswil opleverden, maar het is toch een leuke extra voor de leider in Eerste Klasse A.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.