Voetbal4u.com

Eredivisie APOEL ruikt kans: ‘Dag Ajax, we wachten op jullie’

In de laatste voorronde van de Champions League speelt Ajax tegen APOEL Nicosia. De Club uit Cyprus heeft alvast een boodschap voor de topclub uit Amsterdam.

“Dit is een fantastisch moment voor deze prachtige club”, wordt trainer Thimas Doll geciteerd door De Telegraaf. “Eigenlijk heb ik met dit succes nog niet zoveel te maken. Ik ben pas vier of vijf dagen bij de club. Ik vind het vooral geweldig om in de Champions League te mogen spelen. Ik heb geen leuk seizoen achter de rug.”

Doll zei verder uit te kijken naar de komende ontmoetingen met Ajax, net als de hele club. “Dag Ajax. We wachten op jullie. Het is een eer om tegen zo’n grote club te mogen spelen. We hebben niets te verliezen. Tot dinsdag”, staat op het Twitter-kanaal van Nicosia.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.