Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dit is waarom Bayern naast Hakim Ziyech en Steven Bergwijn greep’

De kans was niet groot maar Hakim Ziyech en Steven Bergwijn spelen nog altijd voor respectievelijk Ajax en PSV. Bayern Munchen was in de markt voor beide spelers maar greep mis. De reden hiervoor is nu bekend geworden.

In een uitgebreide reconstructie legt BILD de schuld bij technisch directeur Hasan Salihamidzic. De grote Duitse krant stelt dat de td te lang heeft getreuzeld. In februari vonden al de eerste gesprekken tussen Ziyech, zijn zaakwaarnemer en Bayern al plaats. Salihamidzic zou de contacten daarna hebben laten verwateren.

Volgens BILD speelde zich eenzelfde scenario af in het geval van Bergwijn. Er is gesproken, maar concreet werden de Duitsers nooit. Uiteindelijk heeft Bayern zich nog wel weten te versterken met Ivan Perisic, maar dat wordt bestempeld als een troostprijs.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.