Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Investeerders willen Feyenoord aan droomaankoop helpen’

Een tijdje geleden kwam er in het nieuws dat Amerikaanse investeerders interesse hadden om een belang in Feyenoord te nemen. Nu horen we hier al een tijdje niets meer van maar mogelijk worden de Rotterdammers op een andere manier geholpen.

Volgens journalist Juampi Caballero van onder andere SLDA Radio willen externe investeerders namelijk toptarget Adolfo Gaich naar Rotterdam halen. De werkgever van de Argentijnse spits, San Lorenzo, vraagt maar liefst 8 miljoen euro, en zonder investeerders lijkt dat vrijwel zeker onbetaalbaar voor Feyenoord. Het is mogelijk dat de investeerders als tegenprestatie bijvoorbeeld een doorverkooppercentage op Gaich eisen.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.