Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV gaat voor Ritsu Doan bij vertrek van Hirving Lozano’

Ritsu Doan moet Hirving Lozano gaan opvolgen wanneer de Mexicaan vertrekt. Dit weet Voetbal International te melden.

Het blad bericht: “PSV heeft bovengemiddelde belangstelling voor Ritsu Doan. De aanvallende middenvelder van FC Groningen moet voor de nodige creativiteit zorgen in Eindhoven. De 21-jarige Doan werd in januari van dit jaar veelvuldig in verband gebracht met een transfer, maar na een moeizame tweede seizoenshelft werd het stil rondom de Japanse international. PSV is echter nog altijd onder de indruk van de kwaliteiten van Doan en wil hem graag naar het Philips Stadion halen.”

Men gaat verder: “FC Groningen zou Doan het liefst behouden, maar is bij een goed bod bereid om mee te werken aan een transfer. Wat de middenmoter uit de Eredivisie vraagt voor zijn smaakmaker, is onduidelijk. Een jaar geleden werd een bod van ruim 10 miljoen euro van CSKA Moskou nog afgewezen. PSV is op zoek naar creativiteit op het middenveld nu Pereiro ongeveer twee maanden is uitgeschakeld. Bovendien staat de club op het punt om Hirving Lozano te verkopen aan Napoli en Doan kan ook prima op de vleugels uit de voeten.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.