Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jaap Stam voert twee wijzigingen door in Feyenoord-opstelling’

Feyenoord speelt vanavond de returnwedstrijd in de voorronde van de Europa League tegen Dinamo Tblisi. De heenwedstrijd eindigde in een 4-0 overwinning voor de Rotterdammers. De verwachting is dat trainer Jaap Stam zijn opstelling iets gaat aanpassen.

Bart Nieuwkoop begint in de returnwedstrijd niet in de basis. Hij is zijn basisplaats volgens het eerdergenoemde medium kwijt aan de talentvolle Lutsharel Geertruida. De andere wisseling is te vinden op het middenveld. Daar neemt Wouter Burger de basisplaats van Leroy Fer over.

Verwachte opstelling Feyenoord: Vermeer, Geertruida, Botteghin, Van der Heijden, Haps, Tapia, Kökcü, Burger, Sinisterra, Berghuis, Larsson

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.