Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kasper Dolberg gaat opvallende huurtransfer maken’

Kasper Dolberg komt er bij Ajax niet aan te pas en daarom wordt er gekeken naar een oplossing. Volgens de Telegraaf wordt de Deense spits mogelijk verhuurd aan het Duitse Hoffenheim.

De krant meldt: “TSG Hoffenheim onderneemt een poging om Kasper Dolberg (21) tijdelijk over te nemen van Ajax. De club van Alfred Schreuder hoopt de spits, die in Amsterdam achter Dusan Tadic en Klaas-Jan Huntelaar inmiddels derde keus is, één seizoen te huren van de Amsterdammers.”

Men gaat verder: “Bij Marc Overmars meldden zich ook clubs die de Deen definitief wilden overnemen, maar die boden te weinig. Bovendien heeft Ajax de hoop dat Dolberg zijn topniveau uit 2017 weer haalt. Een jaar Bundesliga onder Schreuder, die vorig jaar als assistent-trainer bij Ajax met Dolberg werkte, zou het laatste zetje kunnen geven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.