Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid laat weten of het voor Donny van de Beek gaat of niet’

Volgens de Spaanse krant Marca zal Real Madrid geen actie gaan ondernemen om Donny van de Beek over te nemen van Ajax. Trainer Zinedine Zidane heeft deze zomer een hele duidelijke wens gecommuniceerd naar de Real-leiding: de Fransman wil landgenoot Paul Pogba van Manchester United aantrekken. Van de Beek werd aangemerkt als alternatief bij een ‘nee’, maar voor de oefenmeester is de Ajacied ook in dat geval niet gewenst in het Bernabéu.

Zidane heeft Van de Beek intern aangemerkt als ‘een goede speler’, maar hij neemt alleen genoegen met Pogba. Bij een ‘nee’ denkt de Real-coach genoeg kwaliteit in huis te hebben om het seizoen goed in te gaan. Om die reden lijkt Real Madrid sowieso deze zomer niet door te pakken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.