Voetbal4u.com

Eredivisie Wesley Sneijder wordt zaakwaarnemer

Wesley Sneijder ziet zichzelf als zaakwaarnemer in de toekomst. Met zijn ervaring als topvoetballer op het hoogste niveau denkt hij voetballers goed te kunnen begeleiden.

In gesprek met De Telegraaf doet hij uit de doeken: “Ik wil spelers gaan begeleiden, maar met mijn ervaringen als Champions League-winnaar en WK-finalist dan ook in het héle traject. Alles wat ikzelf heb meegemaakt, van aan de top komen en er blijven, van voeding tot gerichte extra training, van WK-finalespanning tot de omgang met de pers, van door betalingsproblemen bij Inter worden weggepest tot het heldenonthaal in Madrid, Milaan en Istanbul, kan ik op die gasten overbrengen.”

Sneijder gaat verder: “Overal waar ik heb gespeeld, ben ik geliefd geweest: bij mijn medespelers, de supporters, de directie en zelfs de pers. Het komt me van pas in mijn nieuwe wereld. Met die connecties wil en ga ik iets doen.” Hij kwam er al vrij snel achter dat hij niet door wilde gaan: “Daar kwam ik twee of drie maanden geleden achter toen zich een aantal interessante clubs meldde, maar ik eigenlijk niet naar hun voorstellen wilde luisteren. Weer verhuizen, weer nieuwe ploeggenoten, weer aanpassen en weer een voorbereiding ingaan. Het werden dingen waar ik tegenaan hikte. De tijd is gewoon gekomen om er een punt achter te zetten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.