Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax vangt 25 miljoen euro voor verkoop van Kasper Dolberg’

Het lijkt er steeds meer op te lijken dat Ajax afscheid gaat nemen van Kasper Dolberg. Hij lijkt naar het Franse Nice te vertrekken dat 25 miljoen euro voor hem op tafel moet leggen. Dit weten Franse media te melden.

Oefenmeester Erik ten Hag liet gisteren over de situatie van Dolberg weten: “Het is een goede voetballer, ik beschik het liefst over zo veel mogelijk goede voetballers. Maar hij moet wel perspectief hebben. Dat moet er voor iedereen zijn. En we hebben met Tadic en Huntelaar, die weer gretig was, al twee goede spitsen. Daarachter hebben we ook nog Traoré en Danilo, dat zijn aanstormende talenten. We hebben daarin dus keuzes. Een heel seizoen voor Kasper in deze rol zou heel slecht zijn voor hem.” Vervolgens had hij nog een boodschap voor de Ajacied: “Hij hoeft van mij niet weg, het ligt ook aan hemzelf. Hij heeft kansen gehad en als hij ervoor wil vechten, graag zelfs. Hij maakt de keuze.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.