Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid gaat lastminute voor Eriksen en niet voor Van de Beek’

De overgang van Donny van de Beek naar Real Madrid leek slechts een kwestie van tijd te zijn maar het lijkt erop dat de Madrilenen van plan veranderd zijn.

The Sun schrijft dat Real Madrid probeert om Christian Eriksen op het laatste moment in te lijven. In Engeland is de markt weliswaar al op slot, maar uitgaande transfers zijn nog wel mogelijk. Voor Tottenham Hotspur is het een dilemma: de Deense spelmaker is sportief van grote waarde, maar dreigt in 2020 gratis de deur uit te wandelen bij een ‘nee’.

Real Madrid denkt de 29-jarige oud-Ajacied daarom relatief goedkoop te kunnen binnenhalen. Het zou gaan om een ultieme aanbieding van circa 65 miljoen euro. Vanuit Engeland is er nu geen concurrentie meer. Dat zou echter wel betekenen dat Van de Beek niet meer concreet in beeld lijkt en dat terwijl Ajax een deadline heeft gesteld, waardoor een zomertransfer zeer onzeker lijkt.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.