Voetbal4u.com

Eredivisie Update over blessures van Quincy Promes en Hakim Ziyech

Ajax won gisteren met 1-4 van VVV Venlo. Domper was het uitvallen van twee spelers. Quincy Promes ging er in de eerste helft al uit en Hakim Ziyech aan het begin van de tweede. Erik ten Hag komt nu met een update.

Voor de camera van FOX Sports zegt hij: “Dat is nu nog moeilijk te zeggen. Quincy moest er echt uit. Hij heeft het nog wel even geprobeerd, maar het ging echt niet meer. Hakim had ook een momentje met zijn enkel, die dubbel klapte.”

De coach gaat verder: “Of het een probleem vormt voor dinsdag, kan ik nog niet zeggen. Beide spelers zijn uit voorzorg ontwikkeld. Wat de exacte diagnose is, moeten we afwachten. Misschien morgen of overmorgen daarover meer.” Noussair Mazraoui ontbrak in Limburg vanwege knieklachten, maar haalt het eerste duel met APOEL vermoedelijk wel.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.