Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Feyenoord heeft nieuwe aanwinst zo goed als zeker binnen’

Feyenoord is dichtbij het aantrekken van een nieuwe mandekker. Het gaat om de Argentijn Marcos Senesi. Volgens journalist Sinclair Bischop van RTV Rijnmond komt de Argentijn ‘zo goed als zeker naar Rotterdam’.

Andere bronnen melden echter juist dat de onderhandelingen met de werkgever van de 22-jarige Senesi, San Lorenzo, stroef verlopen omdat laatstgenoemde een wel erg grote transfersom eist voor iemand die nog slechts tot medio 2020 vastligt. Bovendien zijn er meerdere clubs geïnteresseerd. Wordt ongetwijfeld vervolgd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook