Voetbal4u.com

‘Voormalig Feyenoorder maakt opnieuw razendsnelle transfer’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Hij speelt pas een seizoen voor Club Brugge maar Sofyan Amrabat staat alweer voor een nieuwe transfer. Volgens diverse Italiaanse media gaat hij namelijk spelen voor Hellas Verona.

Amrabat had aanvankelijk weinig trek in een nieuwe transfer, maar de aanbieding uit Italië zou hem dan toch hebben overtuigd. Het gaat om een huurconstructie voor één jaar met een optie tot koop ter waarde van drie miljoen euro. La Gazzetta dello Sport en Sportitalia maken daar allebei melding van.

Hellas Verona werd aanvankelijk juist afgewezen, maar recentelijk zou de situatie zijn veranderd. Mogelijk heeft een grotere kans op speeltijd daarmee te maken. Club Brugge haalde de Marokkaan een jaar geleden nog op bij Feyenoord, maar op het veld heeft hij de investering van 2,5 miljoen euro niet waar kunnen maken.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *