Voetbal4u.com

Eredivisie Deze kicksen dragen de voetbalsterren in Europa

Het is voor met name jeugdige voetballers uitermate belangrijk welke voetbalschoenen door de profspelers gedragen worden. Want die schoenen willen zij dan ook. Het is exact de reden dat de bekende merken zoveel geld over hebben voor de profvoetballers. Het verdient zichzelf snel weer terug. Raheem Sterling van City tekende recent een contract met Nike, een overeenkomst die de speler zomaar 110 miljoen euro op kan leveren.

Nike is van Ronaldo, Adidas van Lionel Messi

Nike heeft haar naam meer dan gevestigd in de voetballerij en onder de rangen der profvoetballers. Wat dat betreft is de wereld heel anders dan voorheen, toen de spelers nog wel eens die schoenen moesten dragen waarmee de club een overeenkomst sloot. Dat is nu ondenkbaar, nu de meeste spelers een persoonlijk contract heeft met een merk. Nike heeft de meest bekende voetballers onder contract, waarvan Ronaldo uiteraard het uithangbord is. De Portugees kiest vaak voor de Nike Mercurial, de schoen dus waarop je snelheid koppelt aan een hard schot. Hoewel Niks dus een groot aandeel heeft, draagt de beste voetballer van de wereld, Lionel Messi dus, geen Nike. De Argentijn speelt op Adidas. Ook Puma heeft zich, wel in mindere mate, weten te vestigen in de voetballerij.

Cesc Fabregas boegbeeld van de Puma voetbalschoen

Puma was vroeger de schoen van Diego Maradona vooral, nu geldt Cesc Fabregas als het uithangbord. Hij speelt het komende seizoen op de Puma evoTouch. Er is nog geen speler die een eigen merk met de eigen naam heeft, zoals Johan Cruijff die wel had en die nog heeft. Cruijff speelde eerste op Puma, later op zijn eigen merk waarvan het eerste model nog steeds de mooiste is: zwarte schoen en handtekening in goud van de maestro zelf. Ook Marco van Basten speelde lang op Cruijff schoenen, vaak zwarte schoenen met een oranje beeldmerk. Cruijff was destijds zijn trainer.

Under Armour van Memphis Depay

Vreemde eenden in de bijt heb je zeker ook. Zo speelt Memphis Depay op Under Armour, niet geheel zijn eigen merk maar wel een merk waar de aanvaller aandelen in heeft. Memphis zal het dit jaar doen op de Dreamchaser, een extravert en heel coole voetbalschoen. Ook New Balance keerde met de Furon 2.0 terug in de voetballerij. Ook een bijzondere schoen, die grotendeels zwart is. Daarmee lijkt de zwarte voetbalschoen meer en meer terug te keren nu ook Adidas met de X een zwarte voetbalschoen biedt.

 

Nike heeft van alle aanbieders de meeste en ook meest kleurrijke voetbalschoenen in de aanbieding voor dames, kinderen en heren. De schoenen zijn fraai en garanderen wendbaarheid, snelheid en controle. Mooie en goede voetbalschoenen zijn duur. Daarom is het bijzonder verstandig een beroep te doen op deze e-kortingscode. Met de kortingscodes van E-kortingscode.nl  krijg je liefst tien procent korting op Nike voetbalschoenen in de Nike shop.  En dat winkelt toch meteen een stuk prettiger, als je weet dat de gemiddelde voetbalschoen tegenwoordig niet heel erg goedkoop is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.