Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heb ik in jaren niet zo slecht zien spelen’

Ajax speelde gisteren in en tegen APOEL Nicosia met 0-0 gelijk. Het was een bizar slechte wedstrijd aan de kant van de Amsterdammers. Analist Aad de Mos wist dan ook niet wat hij zag.

In gesprek met Voetbal International vertelt hij: “Ajax heb ik in jaren niet zo slecht gezien. Zeven gele kaarten – en terecht. Zwaar door de ondergrens heen. Er is veel werk voor Ten Hag om dit elftal weer draaiende te krijgen.” De analyticus vond de Amsterdammers wat hautain voor de dag komen: “Zeker. Als je ziet hoe ballen worden ingespeeld, hoe aannames waren… Dit is Ajax-onwaardig. Dit voorspelt weinig goeds. Ik hoop dat de koppies een beetje de goede kant opdraaien, want er staat volgende week veel op het spel.”

De Mos gaat verder: “Ik denk dat Ten Hag niet wist wat-ie zag. Hij had er negen kunnen wisselen. (…) APOEL speelde fantastisch. Ajax krijgt nu de volle laag en dat is ook wel nodig, want deze arrogantie had ik in andere wedstrijden ook al geconstateerd. Ik hoop dat ze door deze harde kritiek wakker geschud zijn. Volgende week moet het worden rechtgetrokken met een galavoorstelling.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.