Voetbal4u.com

Eredivisie PSV-supporters kotsen actie Ajax uit: ‘Beetje de grote club uithangen..’

Steven Bergwijn speelt dit seizoen gewoon voor PSV. Hij verlengde zijn contract en een overgang naar Ajax was niet meer in the picture. De fansite PSV Inside meldt nu dat de Amsterdammers zelfs nooit een kans hebben gemaakt op de vleugelflitser.

Net na het einde van de vorige competitie werd duidelijk dat Ajax zichzelf een te groot jasje wilde aanmeten. De club uit Amsterdam wilde de grote club uithangen en de behaalde landstitel in combinatie met de halve finale Champions League deed de rest. Steven Bergwijn zou in de belangstelling van Ajax staan en even leek PSV in rep en roer. Maar wie toen al realistisch en nuchter het bericht kon overzien, kon al snel concluderen dat Amsterdamse grootspraak en feitelijk misplaatste arrogantie ten grondslag lag aan het overtrokken nieuwsbericht’, schrijft het.

De Telegraaf was erg stellig in de berichtgeving want de krant wees naar de zaakwaarnemer van Bergwijn als bron van het bericht. Ajax had inderdaad navraag gedaan bij het management van Bergwijn. Prompt werd er historisch gezien van alles bijgehaald, zoals situaties van 30 jaar geleden waarin PSV precies hetzelfde deed. Namelijk grote belangrijke spelers bij de concurrent weghalen om vervolgens successen mee te behalen. Het rijtje Koeman, Vanenburg, Arnesen en Ivan Nielsen (Feyenoord) is iedere voetballiefhebber bekend. PSV moest dus maar niet zeuren en klagen als nu zoveel jaar later hetzelfde zou gebeuren.’

 One Comment

  1. Mannie

    08/21/2019 at 20:09

    Heel erg lekker kut!!!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.