Voetbal4u.com

‘PSV wil goalgetter Kostas Mitroglu naar Eindhoven halen’

PSV wil de Griekse goalgetter Kostas Mitroglu naar Eindhoven halen. Dit weten diverse Turkse media te melden en de Telegraaf bevestigt dit nu.

‘De Eindhovenaren onderzoeken de mogelijkheid om Mitroglou voor een jaar te huren van zijn Franse werkgever Olympique Marseille. Momenteel speelt de 65-voudig Grieks international voor de Turkse topclub Galatasaray, dat hem afgelopen winter voor anderhalf jaar huurde, maar daar komt hij (te) weinig aan de bak. Hij speelde het afgelopen half jaar zeven duels (waarvan drie als basisspeler) en kwam tot één goal, waardoor de Turken niet onwelwillend staan tegenover een vervroegd afscheid’, schrijft de krant.

‘Mitroglou past precies in het profiel dat PSV heeft klaarliggen voor het toevoegen van een extra spits, die de Eindhovenaren in één klap verder zou kunnen helpen. Hij is de grote (1 meter 88) en sterke nummer negen waarmee de Eindhovenaren (in fases van) wedstrijden weer zouden kunnen variëren in het aanvalsspel en zou ervaring toevoegen aan de piepjonge aanval.’

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *