Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax kan belletje verwachten van Real Madrid voor Andre Onana’

Andre Onana is in beeld om de selectie van Real Madrid te versterken. Ze zijn opzoek naar een nieuwe doelman nu Keylor Navas wil vertrekken. Hij heeft de concurrentiestrijd verloren van Thibaut Courtois en heeft zijn zinnen gezet op een vertrek.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

De naam van Maarten Stekelenburg (Everton) circuleerde al, maar de Spaanse sportkrant Marca noemt nóg een kandidaat. Onana zou op de shortlist staan om Navas op te volgen. Het ligt overigens niet voor de hand dat hij topkandidaat is, laat staan dat Ajax hem deze zomer nog laat gaan.

Ajax en Onana hebben in eerder stadium afgesproken dat de Kameroener nog zeker een jaar in Amsterdam blijft keepen. Die beslissing werd omarmd middels een gloednieuw contract.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.