Voetbal4u.com

Spanje ‘Paris SG heeft duidelijke voorkeur voor nieuwe club Neymar’

Real Madrid is momenteel in onderhandeling met PSG over de transfer nar de Braziliaanse superster Neymar. Dit weet de Spaanse sportkrant Marca te melden.

De Koninklijke acht zich zeer kansrijk in de strijd om de Braziliaanse aanvaller. De aartsrivaal Barcelona is weliswaar eveneens geïnteresseerd en het is bekend dat Lionel Messi een hereniging met Neymar helemaal ziet zitten, maar de Madrilenen hebben het gevoel dat er een deal in de maak is.

Barcelona aast al enige tijd op een terugkeer van Neymar, maar vooralsnog worden alle aanbiedingen uit Catalonië afgeslagen. Real Madrid heeft de indruk dat PSG hem bij voorkeur naar de Spaanse hoofdstad laat verhuizen vanwege de beroerde relatie met Barcelona en Neymar de prijs probeert te drukken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.