Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt krijgt belangrijk nieuws van Juventus’

Matthijs de Ligt maakte deze zomer voor 75 miljoen euro de overstap van Ajax naar Juventus. Hij moet daar opboksen tegen grote concurrentie. Zo staan Giorgio Chiellini en Bonucci in het centrum.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Morgen speelt De Oude Dame zijn eerste competitieduel van het nieuwe seizoen in de Serie A en volgens Corriere dello Sport wordt De Ligt gelijk in het diepe gegooid. De krant denkt dat Sarri voor een opstelling met vijf verdedigers gaat kiezen, twee backs en drie man in het centrum, waardoor hij een moeilijke keuze uit de weg gaat. Chiellini, Bonucci én de international van het Nederlands elftal kunnen op die manier in actie komen.

Een maandje geleden liet De Ligt nog weten: “Ik ben heel blij met mijn teamgenoten, ze zijn heel vriendelijk. Iedere dag kan ik van hen leren. Er lopen heel veel ervaren spelers rond, dus dat is heel prettig. Ik ben verrast door het niveau van iedereen hier. Ze zijn enorm gefocust en niemand valt erbuiten, omdat alle individuen heel sterk zijn. Natuurlijk wordt het lastig om een basisspeler te worden tussen al deze sterke spelers, maar ik zal mijn best doen.” Klaarblijkelijk is het hem dus al wel gelukt om een plekje in de opstelling van Sarri te veroveren…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.