Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord pakt clubrecord met aantrekken van nieuwe aanwinst’

Feyenoord gaat zich zo goed als zeker versterken met de mandekker Marcos Senesi. De Rotterdammers betalen zeven miljoen euro voor hem voor 75% van de transferrechten. De website Vamosciclon meldt dat dat vermoedelijk wél geaccepteerd gaat worden.

Vertrekt Senesi daadwerkelijk voor 7 miljoen euro naar De Kuip, dan evenaart Feyenoord zijn clubrecord. In het seizoen 2003-2004 kwam Danko Lazovic precies voor het genoemde bedrag over van het Servische Partizan Belgrado en de spits, die ook voor PSV en Vitesse speelde, is nog altijd de duurste speler van de Rotterdammers aller tijden. Het ziet er echter naar uit dat hij die eerste plek binnenkort zal moeten delen: Senesi is toch echt op weg naar de havenstad van Nederland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.