Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV schrikt zich rot van vraagprijs voor Calvin Stengs’

PSV is hard opzoek naar een vervanger voor Hirving Lozano. Hij staat op het punt om te tekenen bij Napoli. Als opvolger denken ze aan AZ-speler Calvin Stengs. Alleen moet hij ontzettend veel geld kosten.

Dat is PSV veel te gortig. Nederlandse clubs weten dat PSV wat te besteden heeft. Dat werkt nadelig, zo merkte ook Ajax eerder. De blik wordt daarom vaak gericht op het buitenland.”

Sander Westerveld concludeert dat Latijns-Amerikanen het ‘wat moeilijker hebben’ bij PSV. Het medium schrijft: “Toch staat er weer een Argentijnse aanvaller op het wensenlijstje, Nicolás González van VfB Stuttgart. Ook Ajax zoekt de laatste jaren zijn heil veelvuldig in Argentinië (Tagliafico, Martinez, Magallan) en Mexico (Alvarez). Feyenoord heeft al twee Zuid-Amerikanen (Tapia en Sinisterra) en is geïnteresseerd in twee Argentijnen.”One Comment

  1. Nelis

    08/22/2019 at 23:56

    Niets zeggend stuk!!! Wat is die vraagprijs dan???

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.