Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Donny van de Beek mist return tegen APOEL Nicosia

Een grote klap voor Ajax. Donny van de Beek moet namelijk het cruciale duel tegen APOEL Nicosia missen. Tijdens de training is hij geblesseerd geraakt aan zijn bovenbeen.

“Ik baal vreselijk. De wedstrijd van woensdag tegen APOEL mis ik zeker. Komende week hoop ik duidelijkheid te krijgen hoe lang het daarna nog gaat duren”, lichte Van de Beek toe op de clubsite van Ajax.

Ajax hoopt woensdag in de eigen Johan Cruijff ArenA deelname aan de Champions League veilig te kunnen stellen. In het uitduel tegen de Cyprioten bleef het teleurstellend 0-0. Voor de 22-jarige Van de Beek is het de eerste wedstrijd die hij mist dit seizoen. In de zeven officiële duels kwam hij steeds in actie en wist hij tweemaal het net te vinden. De voorbije weken werd de Oranje-international in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. Daar kwam het echter niet van, waardoor hij zo goed als zeker bij Ajax blijft dit seizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.