Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt onderwerp van gesprek vandaag in Italie’

Het is het gesprek van de dag in Italie. Gaat Matthijs de Ligt vanavond zijn debuut maken voor Juventus in het competitieduel tegen Parma?

Voetbal International schrijft: ‘De Italiaanse media staan er vol van: gaan Matthijs de Ligt zaterdagavond zijn officiële debuut in het shirt van Juventus maken? Na een roerige, maar toch ook rustige voorbereiding speelt de regerend landskampioen zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Serie A.’

‘Parma moet het eerste slachtoffer worden van de nieuwe voetbalmachine van trainer Maurizio Sarri. De trainer is er zaterdagavond zelf overigens niet bij wegens een longontsteking. Sarri was tijdens de voorbereiding kritisch op De Ligt, die deze zomer uit veel Europese topclubs kon kiezen en Ajax uiteindelijk 75 miljoen euro opleverde. Juventus heeft een rustige voorbereiding achter de rug, de club speelde immers maar een handjevol oefenwedstrijden.’

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.