Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV heeft met komst Mitroglou een enorme fout gemaakt op de transfermarkt’

Het merendeel van de PSV-supporters zijn positief over de komst van Kostas Mitroglou maar Paul Onkenhout van de Volkskrant deelt die mening niet. Hij vind het juist een zeer opmerkelijke zet van de Eindhovenaren.

De columnist schrijft: “Hoe PSV in de zoektocht naar een Luuk de Jong-achtige spits (lang, kopsterk, neusje voor de goal) bij een Griek is terechtgekomen, een spits met een uiterst wisselvallige loopbaan die er het afgelopen seizoen bij Galatasaray weinig van bakte (één doelpunt) en de supporters in Istanbul met de vraag opzadelde waarom deze man ooit Mitrogol werd genoemd, is raadselachtig.”

Onkenhout gaat verder: “Zo gaat het tegenwoordig vaker. De bewegingen van de transfercarrousel zijn onvoorspelbaar. Clubs doen, kopen of huren maar wat, op goed geluk. Op het laatste moment worden er overal spelers vandaan gehaald. Alle clubs hebben keurig een lange termijnvisie, maar soms even niet. Daardoor kon het gebeuren dat in de negende wedstrijd van het seizoen bij PSV tien minuten voor tijd plotseling een niet al te topfit ogende, wat oudere spits met een fikse baard opdraafde. Als ze hadden gezegd dat Mitroglou de 41-jarige eigenaar was een veganistisch pop-up restaurant in de Eindhovense wijk Strijp S, had je het ook geloofd. Mitroglou leek in de verste verte niet op een voetballer.”

 2 Comments

 1. Frans de bruin

  08/25/2019 at 10:58

  Er is veel slecht ingekocht en weer verkocht
  Neem bv die twee australische jongens
  Wat zit daar achter?
  Goedkoop meenemen naar europa en dan met winst proberen te verkopen?
  Is het mismanagement?
  Er lijkt geld genoeg te zijn en er wordt maar van alles gekocht

  Mijn bedrijf? Zou ik zo niet runnen

 2. F. Donleben

  08/25/2019 at 15:51

  Het merendeel van de supporters is – en niet zijn – boos, journalist!
  Ik heb de wedstrijd gezien en me verbaasd over een figuur met baard van wie ik dacht dat hij een steward was. Pas toen hij met graagte zijn shirt ruilde zag ik pas dat hij een voetballer moest zijn, traag, onhandig en niet soepel.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.