Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax weet al wie de volgende aanwinst moet worden’

Volgens het medium Yahoo Sports heeft Ajax interesse in Adeleke Oluwatobi Babatunde. Hij is een 16-jarige speler die tevens captain is van het nationale elftal Onder 17 jaar. Babatunde staat bekend als één van de grotere beloftes van Afrika, maar mag pas daadwerkelijk de overstap maken zodra hij achttien jaar is geworden.

“Er is een aantal clubs geïnteresseerd in Tobi”, bevestigt zijn zaakwaarnemer Godfrey Torto al, in gesprek met Goal. “Hij is een groot talent en ik ben ervan overtuigd dat hij één van de grote sterren van Nigeria gaat worden. Het is geen verrassing dat clubs hem in de gaten houden. Maar zijn ontwikkeling staat voorop: het is belangrijk dat Tobi hard blijft werken om beter te worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.