Voetbal4u.com

Eredivisie ‘David Beckham wil klap uitdelen aan Ajax met deze transfer’

De laatste tijd zijn er de nodige geruchten over een nieuwe samenwerking tussen Ajax en Luis Suarez. Maar of dit ooit gaat gebeuren is maar de vraag. Dit weet de Catalaanse krant El Mundo Deportivo te melden.

Niemand minder dan David Beckham hangt namelijk vaak aan de telefoon bij de Uruguayaanse spits van FC Barcelona. De Engelsman, die in het verleden voor Manchester United en Real Madrid uitkwam, is een van de drijvende kracht achter de nieuwe voetbalclub Inter Miami CF. Die ploeg moet de Major League Soccer in de nabije toekomst gaan bezorgen… met hulp van Suárez.

Beckham heeft mogelijk een pittig bedrag over om de transfer van de oud-Ajacied te realiseren: in de Verenigde Staten kan de spits in ieder geval veel geld gaan verdienen…

Journalist Mike Verweij van De Telegraaf liet eerder weten: “Luis Suárez heeft er nooit een geheim van gemaakt Ajax en Amsterdam definitief in zijn hart te hebben gesloten en flirt op sociale media nog regelmatig met zijn oude liefde.” Over een mogelijke deal zei hij: “Dan moet alles passen. Barcelona mag niet te veel voor hem vragen, de speler zelf zal salaris moeten inleveren en Ajax moet voorin een vacature hebben. Al zal de deur voor hem altijd openstaan. Zo kan hij zijn woorden graag bij Ajax terug te keren waarmaken.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.