Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax bereikt akkoord over miljoenentransfer’

De kogel lijkt nu eindelijk door de kerk. Kasper Dolberg gaat de overstap maken naar het Franse Nice. Hij wordt overgenomen door het energieconglomeraat Ineos.

Zondag werd nog bericht over een kink in de kabel. Nice en Ineos leken er financieel niet helemaal uit te komen, maar inmiddels is de overname een feit. Daardoor heeft de Franse club meer armslag op de transfermarkt en dat zorgt voor een doorbraak op de transfermarkt.

Het lijkt nu een kwestie van tijd voordat Dolberg zijn vertrek naar Nice officieel maakt. De Deense spits begon deze zomer nog vol vertrouwen aan het seizoen en scoorde zelfs nog in de topper tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal, maar al snel bleek de ommekeer uit te blijven en werd ingezet op een transfer.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.