Voetbal4u.com

Eredivisie CHAMPIONS LEAGUE: Virgil van Dijk speler van het jaar, Frenkie de Jong beste middenvelder

Veel succes vandaag voor de Nederlanders. Virgil van Dijk is namelijk uitgeroepen tot beste verdediger van het afgelopen seizoen in de Champions League en Frenkie de Jong is gekroond tot beste middenvelder.

Daarmee troefde Van Dijk onder meer oud-Ajacied Matthijs de Ligt af, maar na afloop van de loting volgde er een nóg grotere beloning. De Oranje-aanvoerder werd namelijk verkozen tot beste speler van het Champions League-seizoen.

Frenkie de Jong werd door de UEFA uitgeroepen tot beste middenvelder. De van Ajax naar FC Barcelona getransfereerde Nederlander troefde daarmee Jordan Henderson en Christian Eriksen af. Zij stonden in de finale met respectievelijk Liverpool en Tottenham Hotspur, maar het is dus De Jong die in de voetsporen mag treden van onder meer Clarence Seedorf en Wesley Sneijder.

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.