Voetbal4u.com

Frankrijk BREAKING: ‘Real Madrid en Paris Saint-Germain bereiken akkoord over ruildeal’

Real Madrid en Paris Saint-Germain hebben een akkoord bereikt over een ruideal tussen twee spelers. Keylor Navas vertrekt naar het Parc des Princes en Alphonse Areola gaat in het Estadio Santiago Bernabéu spelen. Dit weet Voetbal International te melden.

“Real Madrid en Paris Saint-Germain gaan volgens RMC van keeper wisselen. Alphonse Areola vertrekt naar Madrid om daar tweede doelman te worden achter Thibaut Courtois, terwijl Keylor Navas de omgekeerde route bewandelt.”

Het blad vervolgt: “De international van Costa Rica had geen trek in een rol op het tweede plan en wordt eerste keeper in Parijs. De transfer, waarbij PSG nog enkele miljoenen moet bijbetalen, is helemaal rond. Wel moeten Areola en Navas nog medisch gekeurd worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.