Voetbal4u.com

Eredivisie Dit is de definitieve Oranje-selectie van Ronald Koeman

Ronald Koeman heeft zojuist de definitieve selelectie bekendgemaakt van het Nederlands Elftal voor de EK-kwalificatieduels met Duitsland en Estland die in september zullen worden gespeeld. Kijk hieronder naar alle namen.

Doelmannen: Jasper Cillessen (Valencia), Kenneth Vermeer (Feyenoord) en Jeroen Zoet (PSV)

Verdedigers: Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Nathan Aké (Bournemouth), Daley Blind (Ajax), Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (PSV), Matthijs de Ligt (Juventus), Joël Veltman (Ajax) en Stefan de Vrij (Internazionale)

Middenvelders: Donny van de Beek (Ajax), Frenkie de Jong (FC Barcelona), Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion), Marten de Roon (Atalanta Bergamo), Kevin Strootman (Olympique Marseille), Tonny Vilhena (Krasnodar) en Georginio Wijnaldum (Liverpool)

Aanvallers: Ryan Babel (Galatasaray), Steven Berghuis (Feyenoord), Steven Bergwijn (PSV), Memphis Depay (Olympique Lyon), Luuk de Jong (Sevilla), Donyell Malen (PSV) en Quincy Promes (Ajax).

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.