Voetbal4u.com

Jupiler League Michel Preud’homme bezorgt Anderlecht opsteker vlak voor clash

Zondagavond staat de kraker tussen Anderlecht en Standard Luik op de kalender. The Rouches zullen willen winnen om zo de koppositie te behouden en Anderlecht is nog altijd opzoek naar haar eerste overwinning van het seizoen.

VANAVOND ANDERLECHT – STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

Het sportieve contrast tussen beide ploegen kan dus bijna niet groter. Maar coach Michel Preud’homme geeft de tegenstander toch hoop, hij is onder de indruk met het spel dat RSCA de voorbije weken op de mat legde. “Anderlecht heeft heel mooie dingen laten zien sinds de start van het seizoen. Ze hebben ook goede spelers. Of zij nu jong of oud zijn, dat verandert niets aan de situatie want de kwaliteit is aanwezig”, werd MPH geciteerd door La Dernière Heure.

En ook aanvoerder Renaud Emond schat de Brusselaars hoger in dan wat het klassement momenteel weergeeft. “We noemen onszelf niet graag de favoriet voor een wedstrijd. Anderlecht is een ploeg met kwaliteit. Zij zullen willen opstaan, zeker voor eigen volk”, aldus de spits.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.