Voetbal4u.com

Jupiler League Royal Antwerp klopt opnieuw aan bij KRC Genk

Royal Antwerp wil een nieuwe poging doen om een speler over te nemen van KRC Genk. Het gaat om Manuel Benson. Ze wilden hem al eerder overnemen maar liepen toen tegen te de vraagprijs van vier miljoen euro aan. De landskampioen gelooft in Benson, maar hij is ondertussen weer van de radar verdwenen. Antwerp hoopt daarom nu wel zaken te kunnen doen met Genk.

VANAVOND ANDERLECHT – STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

Benson begon het seizoen nog als basisspeler en hij startte tegen KV Mechelen (supercup) en KV Kortrijk. In Mechelen en tegen Zulte Waregem was hij invaller, tegen Waasland-Beveren bleef hij op de bank en tegen Anderlecht zat hij zelfs niet in de kern.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.