Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Anderlecht verlegt interesse naar 34-jarige Senegalese spits’

Anderlecht is nog druk bezig met het zoeken naar een nieuwe spits. Pistes als Mbaye Diagne (Galatasaray) en John Guidetti (Alaves) liepen eerder op niets uit maar nu hebben ze andere optie in het vizier.

ZONDAG ANDERLECHT – STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

De nieuwste naam die nu opduikt is die van Papiss Cissé. De 34-jarige Senegalees, vooral bekend van zijn passage bij Newcastle United, is momenteel eigendom van Alanyaspor. Hij zou op dit moment de meest concrete piste zijn, al kan dat snel weer veranderen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.